Lemmer 0514 - 568383
Zeeland 0166 - 654255
Prachtig zeilen

Zeilboot huren

Zeilboot huren? Enjoy Sailing is de grootste en meest professionele zeiljachtverhuurder in Nederland, met een eigen vloot van meer dan 105 zeiljachten. In onze 3 havens in Lemmer en Zeeland vindt u verschillende zeiljachten voor 2 t/m 11 personen. Een zeilboot huren bij Enjoy Sailing staat garant voor een goede start voor uw zeilvakantie in Nederland. Meer weten over de mogelijkheden om een zeilboot te kunnen huren?

Luxe zeilboot huren bij Enjoy Sailing

Een zeilboot huren via Enjoy Sailing is een slimme keuze! Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring met het verhuren van zeiljachten. Enjoy Sailing blijft steeds vernieuwen en gaat met de laatste ontwikkelingen mee. De vloot bestaat dan ook uit jonge en compleet uitgeruste schepen. Bij ons huurt u enkel zeer goed onderhouden, nieuwe en schone zeiljachten. Onze boten zijn van bekende merken zoals Bavaria, Beneteau en Dufour.

Doordat wij steeds rekening blijven houden met de wensen van onze klanten, bent u voorzien van de nodige luxe. Veel nieuwe zeilboten van Bavaria en Beneteau zijn dan ook uitgerust met dikke matrassen, een TV (inclusief DVD speler), stuurautomaat, GPS, marifoon, tridata, verwarming, kaartplotter en complete keukenuitrusting. De grote jachten zijn daarnaast voorzien van een radar en reddingsvlot aan boord. Wilt u op een luxe manier een zeilboot huren in de omgeving van Lemmer of Zeeland? Kies dan voor een jacht van Enjoy Sailing!

De vaargebieden

U heeft via Enjoy Sailing de keuze voor verschillende vaargebieden als u een zeilboot wilt huren. Wij beschikken over een tweetal havens in Nederland. De eerste haven is centraal gelegen in Lemmer op grens van Flevoland en Friesland. De tweede haven ligt in het Zuid Westen van Nederland in Sint Annaland (Zeeland). Een overzicht van de verschillende vaargebieden:

Vaargebied Lemmer

Door een zeilboot te huren in Lemmer (Friesland) bent u verzekerd van een groot en uitgestrekt gebied om te kunnen varen. Lemmer ligt centraal aan het IJsselmeer en de Friese meren. De haven van Lemmer ligt in de onmiddellijke nabijheid van de gezellige stadjes Enkhuizen, Urk, Sloten en Sneek, tevens zijn de Waddenzee & Randmeren onder handbereik. Dit biedt u enorm veel mogelijkheden voor een mooie zeilvakantie. Bekijk direct het ruime vaargebied in en rondom Lemmer.

Vaargebied Zeeland

Op het moment dat u de keuze maakt om een zeilboot te huren in Zeeland legt u de basis voor een heerlijk zeilavontuur. De thuishaven van Enjoy Sailing ligt in Sint Annaland en is voorzien van een twintigtal jonge, luxe en comfortabele zeiljachten, waarmee u de Zeeuwse wateren rondom de Belgisch- en Nederlandse kust perfect kunt verkennen. In een zijtak van de Oosterschelde genaamd de Krabbenkreek ligt onze goed bereikbare haven. Een zeilboot huren in Zeeland is erg populair bij gezinnen met kinderen. Er zijn zeer veel mooie ankerplaatsen waar kinderen bijvoorbeeld kunnen zwemmen of krabbetjes kunnen vangen. Meer over het vaargebied in en rondom Zeeland vindt u hier.

Direct een zeilboot huren

Wilt u graag een zeilboot huren en een onvergetelijke vakantie beleven? Kies dan voor de grootste en meest professionele zeiljachtverhuurder binnen Nederland. Wij van Enjoy Sailing bieden u riante en brandschone zeiljachten van de hoogste kwaliteit. Meer weten over de mogelijkheden om een zeilboot te huren? Neem gerust contact met ons op. De medewerkers van Enjoy Sailing helpen u graag!

Onze huurperiodes

Van een heerlijk weekendje weg tot een uitgebreide zeilvakantie. Met Enjoy Sailing is het allemaal mogelijk. Bij ons kunt u voor het huren van een zeilboot namelijk uit verschillende periodes kiezen. Zo is er altijd één die bij uw tocht past. Overtuigd? Reserveer dan makkelijk en snel uw te huren zeilboot voor één van de volgende tijdvakken:

 • Weekend (vrijdag - maandag);
 • Verlengd weekend (woensdag - maandag);
 • Verlengd weekend (donderdag - maandag);
 • Verlengd weekend (vrijdag - dinsdag);
 • Midweek (maandag - vrijdag);
 • Week (vrijdag - vrijdag);
 • Week (maandag - maandag);
 • 10 dagen (vrijdag - maandag);
 • 11 dagen (maandag - vrijdag);
 • 2 weken (maandag - maandag);
 • 2 weken (vrijdag - vrijdag).

Dagverhuur

Wilt u even gezellig met uw vrienden, familie of collega’s het water op? Dan zit u vast niet te wachten op een huurperiode van minimaal een weekend. Daarom is het bij Enjoy Sailing ook mogelijk om onze zeilboten in Lemmer voor een dag te huren. U betaalt dan tussen de 20% en 25% van de weekprijs, exclusief €30,- voor brandstof en aanvullende kosten. Ideaal voor een bedrijfsuitje dus! Voor één dag een zeilboot in Friesland huren? Neem vandaag nog contact met ons op. Meer informatie over ons dagverhuur vindt u op onze website.

Geen vaarbewijs nodig

In Nederland is het hebben van een vaarbewijs in veel gevallen verplicht. Het gaat dan om boten die langer zijn dan 15 meter of die sneller kunnen dan 20 kilometer per uur. De jachten van Enjoy Sailing zijn echter kleiner van formaat. Om die reden geldt de regeling niet en kunt u bij ons dus zonder vaarbewijs een zeilboot huren. Wel moet u als schipper minimaal 21 jaar oud zijn en de nodige ervaring hebben opgedaan. Meer informatie over dit onderwerp vindt u in onze FAQ.

Direct een zeilboot huren

Wilt u graag een zeilboot huren en een onvergetelijke vakantie beleven? Kies dan voor de grootste en meest professionele zeiljachtverhuurder binnen Nederland. Wij van Enjoy Sailing bieden u riante en brandschone zeiljachten van de hoogste kwaliteit. Meer weten over de mogelijkheden om een zeilboot te huren? Neem gerust contact met ons op. De medewerkers van Enjoy Sailing helpen u graag!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties van Enjoy Sailing:

 • Hidden
Google-Beoordeling
4.7
Gebaseerd op 265 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.7
Gebaseerd op 265 recensies
js_loader