Lemmer 0514 - 568383
Zeeland 0166 - 654255
Prachtig zeilen

Zeilboot huren Friesland

Wilt u een zeilboot huren in Friesland? Friesland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen vormen ze dan ook de ingrediënten voor een schitterende zeilvakantie of dagje varen. Voor watersportliefhebbers is het varen met een zeiljacht op de Friese meren dus eindeloos genieten. Wateren als de Grootte Brekken, Heegermeer, Fluessen en Snekermeer maken dit prachtige gebied populair bij jong en oud! Naast de Friese meren en uitgestrekte landschappen zijn er ook gezellige, historische plaatsen in de provincie. Hier kunt u genieten van culinaire hoogstandjes, musea bezoeken of lekker gaan shoppen.

Welke koers zet u met uw zeiljacht?

Gaat u een zeilboot huren in Friesland? Dan zijn de Friese elf steden zeker een bezoek waard! Al varend kunt u langs de elf steden. Steden met ieder hun eigen sfeer en rijke geschiedenis. Wat de steden kenmerkt is het water, wat ook logisch is als men hier met de Elfstedentocht langskomt. De Elfstedentocht bestaat uit de volgende plaatsen: Leeuwarden, Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward, Harlingen, Franeker en Dokkum. De steden verschillen erg van grootte. Zo heeft Leeuwarden circa 110.000 inwoners en telt Hindeloopen ongeveer 900 inwoners. Weer of geen weer, er is genoeg te beleven in iedere stad!

Gemakkelijk en snel uw zeilboot huren in Friesland

Bent u toe aan heerlijk uitwaaien op de Friese meren en wilt u daarvoor een zeilboot huren in Friesland? Begin uw vakantie of ander uitje dan bij Enjoy Sailing! Wij zijn de grootste zeiljachtverhuurder in Nederland. Wij verhuren al meer dan 25 jaar goed onderhouden, nieuwe en schone zeiljachten vanuit Lemmer. In onze haven vindt u verschillende zeilboten van bekende merken zoals Bavaria en Beneteau . Aan boord zult u veel luxe aantreffen. Veel nieuwe zeilboten zijn onder meer uitgerust met zeer comfortabele en dikke matrassen, verwarming en een complete keuken.

 

De prijzen voor een zeilboot huren in Friesland

De huurprijzen zijn afhankelijk van het type zeiljacht dat u op het oog heeft en de duur van uw zeilvakantie. Wij hebben de minimale en maximale huurprijzen per jacht voor u op een rijtje gezet. Ga voor de actuele prijzen naar ons reserveringssysteem. Hier ziet u meteen of uw gewenste boot beschikbaar is.

Een zeilboot huren in Friesland? Stap aan boord bij Enjoy Sailing!

Wie aan Friesland denkt, denkt aan water. Kortom: varen met een zeiljacht op de Friese meren. Wilt u ook graag de Friese sfeer op het water beleven, maar heeft u geen boot tot uw beschikking? Geen probleem, Enjoy Sailing is gespecialiseerd in het verhuren van zeiljachten. Neem gerust contact met ons op via 0514 – 56 83 83 of info@enjoysailing.nl. Het is ook mogelijk langs te komen in onze haven in Lemmer. U kunt dan direct een gratis proefvaart maken om de luxe van onze compleet uitgeruste zeilboten te ervaren! Onderstaand onze openingstijden.

Openingstijden van 1 maart tot 1 oktober
– Maandag t/m donderdag van 08:30 tot 17:00 uur
– Vrijdag van 08:30 tot 19:00 uur
– Zaterdag van 08:30 tot 12: 00 uur

Openingstijden van 1 oktober tot 1 maart
– Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Kies voor een zeilboot huren in Friesland via Enjoy Sailing en ontdek de prachtige Friese meren!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties van Enjoy Sailing:

  • Hidden
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader