Lemmer 0514 - 568383
Zeeland 0166 - 654255
Prachtig zeilen

Zeiljacht huren

Wilt u een zeiljacht huren? De wind in de zeilen, het geluid van het water dat tegen de romp aan klotst en het gevoel van complete vrijheid. U ervaart het zelf wanneer u aan boord stapt van onze luxe zeiljachten als een Bavaria of Benetau en de haven uit vaart. Een zeiljacht huren bij Enjoy Sailing kan in de mooiste vaargebieden in Friesland en Zeeland, te weten het IJsselmeer, de Friese Meren en de Oosterschelde.

zeiljacht hurenEen zeiljacht huren met alle luxe van thuis

In het Friese Lemmer en het Zeeuwse Sint-Annaland kunt u gemakkelijk een riante zeiljacht huren. Enjoy Sailing verhuurt zeer goed onderhouden, nieuwe en schone zeilboten. Alle luxe van thuis zult u ook aantreffen aan boord van onze Bavaria, Beneteau en Dufour zeiljachten. De jachten zijn uitgerust met zeer comfortabele, dikke matrassen, een keuken, relaxte eethoek, douche en wc.

Naast het zeilen kunt u ook even ontspannen met het kijken van uw favoriete films of series. Er is een TV met DVD-speler aan boord.

Uiteraard staat veiligheid ook bij ons voorop. Daarom hebben onze grotere zeiljachten een reddingsvlot aan boord.
Bekijk onze zeiljachten.

Waarom Enjoy Sailing

  • Uitstekend onderhouden compleet ingerichte Bavaria en Beneteau zeiljachten
  • Scherpe prijzen voor het zeiljacht huren
  • Gezellige haven met gratis parkeergelegenheid bij uw zeiljacht
  • Professioneel & klantvriendelijk
  • CWO-Zeilschool
  • Weinig ervaring met een zeiljacht huren? U kunt vanaf 2 uur een instructeur inhuren

Huurprijzen van de Bavaria, Beneteau en Dufour zeiljachten

Bij de zeiljacht verhuur hanteren we zeer vriendelijke huurprijzen. Wel zijn de prijzen afhankelijk van het type zeiljacht dat u wilt huren, voor hoe lang en in welke periode. We hebben voor u de minimale en maximale huurprijs per zeiljacht verzameld om u een indicatie te geven. Ga voor de actuele huurprijs naar het reserveringssysteem.

Gratis proefvaart voordat u een zeiljacht gaat huren?

U kunt ook eerst eens komen kennis maken met ons en onze vloot door een GRATIS proefvaart aan te vragen voordat u een zeiljacht gaat huren. Uiteraard geheel vrijblijvend! Voor vragen over het het huren van een zeiljacht kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder! Zeiljacht huren? Enjoy Sailing!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties van Enjoy Sailing:

  • Hidden
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader