Prachtig zeilen

Zeilboot huren Zeeland

Wilt u een zeilboot huren in Zeeland? Al zeilend genieten van alles wat Zeeland te bieden heeft? Een weekend of (mid)week even heerlijk uitwaaien tijdens een onvergetelijke zeilvakantie? Zoekt u daarvoor een geschikte zeilboot die u kunt huren? Begin uw vakantie of ander uitje dan bij Enjoy Sailing. Al 25 jaar verhuren we goed onderhouden, nieuwe en schone zeiljachten vanuit Friesland en Sint Annaland. Zeeland wordt ineens Zeilland en het echte genieten kan beginnen.

Huur een compleet uitgeruste zeilboot in Zeeland

Aan boord van onze Bavaria en Beneteau zeiljachten zult u een complete luxe aantreffen. Net alsof u thuiskomt. Veel van onze jachten zijn dan ook onder meer uitgerust met dikke en zeer comfortabele matrassen, verwarming en een complete keuken. Onze grotere zeiljachten zijn ook voorzien van een radar en een reddingsvlot. Bekijk onze zeilboten.

Waarom Enjoy Sailing?

  • Goed onderhouden, nieuwe Bavaria zeilboten
  • Goedkope prijzen
  • Complete uitrusting met GPS kaartplotter, dieptemeter, marifoon, stuurautomaat, waterkaarten, radio/cd, en veelal dikke matrassen, reddingsvlot.
  • Gezellige kleine haven met 2 gratis parkeerplaatsen bij uw zeilboot.
  • Opfriscursus nodig? U kunt voor 4 uren of voor 1 of meerdere dagen een schipper inhuren.

Huurprijzen van onze zeiljachten

Welk zeiljacht zou u graag willen huren en voor hoe lang? Het antwoord op deze vraag is bepalend voor de huurprijs. Om u een indicatie te geven hebben we de minimale en maximale huurprijzen per jacht voor u op een rijtje gezet. Ga voor de actuele prijzen naar ons reserveringssysteem. Hier ziet u meteen of uw gewenste boot beschikbaar is en wat de actuele huurprijs is.

Zeilboot huren in Zeeland?

Bent u van plan om een zeilboot te huren in Zeeland en wilt u hier mee informatie over? Neem dan uiteraard vrijblijvend contact met ons op. Of kom langs voor een gratis proefvaart om alvast kennis te maken met onze zeiljachten!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties van Enjoy Sailing: