Lemmer 0514 - 568383
Zeeland 0166 - 654255
Prachtig zeilen
Zeilboot huren IJsselmeer

Zeilboot huren IJsselmeer

U wilt een zeilboot huren aan het IJsselmeer? Varen op het IJsselmeer is voor iedereen een geweldige ervaring. Het is één van de grootste watersportgebieden van Nederland. U kunt er genieten van veel vrije ruimte. Op een zonnige zondag wil het nog wel eens druk zijn, maar over het algemeen is het IJsselmeer een oase van rust en ruimte!

Welke koers zet u met uw zeiljacht?

Van Marken tot Volendam en van Hoorn tot Enkhuizen, aan het IJsselmeer liggen genoeg leuke plaatsen om naar toe te varen. Kiest u voor een lange zeilvakantie? Dan is zeilen van het IJsselmeer naar de Waddeneilanden zeker ook een aanrader! Combineer het zeilen op het IJsselmeer met een bezoek aan het Muiderslot of breng een bezoek aan Muiden. In Muiden zijn voldoende horecagelegenheden om te genieten van culinaire hoogstandjes!

Gemakkelijk en snel uw zeilboot huren aan het IJsselmeer

Voor een zeilboot huren aan het IJsselmeer bent u bij Enjoy Sailing aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn de grootste zeiljachtverhuurder van Nederland. Breng gerust een bezoek aan onze haven in Lemmer. Hier kunt u onze zeilboten van bekende merken zoals Bavaria en Beneteau bekijken. Aan boord zult u veel luxe aantreffen. Veel nieuwe zeilboten zijn onder meer uitgerust met zeer comfortabele en dikke matrassen, verwarming en een complete keuken. En omdat veiligheid ook bij ons voor alles gaat, is bij langere tochten mogelijk om een reddingsvlot of Noordzee pakket erbij te huren.

 

De prijzen voor een zeilboot huren in Friesland

De prijs voor een zeilboot huren aan het IJsselmeer is afhankelijk van het type zeiljacht dat u op het oog heeft en de duur van uw zeilvakantie. Bekijk voor de actuele prijzen ons reserveringssysteem. Hier vindt u de minimale en maximale huurprijzen per jacht. Daarnaast ziet u of het type zeiljacht dat u op het oog heeft nog beschikbaar is.

Een zeilboot huren aan het IJsselmeer? Stap aan boord bij Enjoy Sailing!

Of het nu gaat om een ontspannen weekend weg met vrienden of een dag fanatiek wedstrijdzeilen: Enjoy Sailing heeft de perfecte zeiljacht. Wilt u graag een zeilboot huren aan het IJsselmeer? Of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0514 – 568383 of een e-mail te sturen naar info@enjoysailing.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Maak een gratis proefvaart en ervaar de luxe van onze compleet uitgeruste zeilboten!

Een zeilboot huren aan het IJsselmeer via Enjoy Sailing staat garant voor een goede start van uw zeilvakantie!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties van Enjoy Sailing:

  • Hidden
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader