Lemmer 0514 - 568383
Zeeland 0166 - 654255
Prachtig zeilen

Vaargebied Zeeland

Sint Annaland
Het uitgangspunt voor een heerlijk zeilavontuur  op de Zeeuwse wateren. In onze thuishaven in Sint Annaland liggen 20 jonge, comfortabele en zeer riant uitgeruste zeiljachten waarmee u Zeeland, de Belgisch- en Nederlandse kust, of verder kunt verkennen.

Onze Haven
Onze goed bereikbare haven ligt aan de Krabbenkreek, een zijtak van de Oosterschelde, een mooi vertrekpunt voor uw avontuur in “Zeilland”. Zeilen in Zeeland begint in de haven van het dorpje Sint Annaland op het eiland Tholen. Wij beschikken over privé ligplaatsen aan een volledig nieuwe kant van de haven. Verder vindt u in de haven sanitaire voorzieningen(alleen voor onze klanten), parkeerplaatsen en een gezellig nautisch restaurant met uitzicht over de Krabbekreek. Zeeland is ook voor zeilen met kinderen een aanrader. U vindt er altijd wel een mooie ankerplaats, waar de kinderen kunnen zwemmen of krabbetjes vangen. Uiteraard is er ook meer dan genoeg ruimte voor de groot water zeilers onder ons……het ruime sop ligt na de roompotsluis geheel voor uw open. Wij hopen u dan ook komend seizoen te mogen ontmoeten in onze haven.

Zeilen in Zeeland
Sint Annaland is centraal gelegen aan de Oosterschelde. Vanuit onze vertrek haven kunt u alle kanten op. U kunt direct varen op de Oosterschelde maar ook het Grevelingenmeer ligt binnen handbereik. Wanneer u liever voor het ruime sop kiest is ook de roompotsluis in korte tijd te bereiken om de Noorzee op te gaan. Kortom onze vertrek haven is een perfect uitganspunt voor een heerlijke zeilvakantie.

 

Al met al een heel veelzijdig gebied. Gelukkig is het team van Enjoy Sailing bekend met het hele gebied en wij informeren u dan ook graag vooraf bij het plannen van uw zeilvakantie.

 

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties van Enjoy Sailing:

  • Hidden
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader