Lemmer 0514 - 568383
Zeeland 0166 - 654255
Prachtig zeilen

Jachtverhuur Lemmer

Een leuke zeilvakantie in de planning? Of gewoon een dagje weg het water op? Bezoek dan eens onze jachtverhuur in het Friese Lemmer en stap aan boord van één onze luxe zeiljachten. In Lemmer beschikken we over een eigen vloot met nieuwe en zeer compleet uitgeruste zeiljachten. Een prima start van uw zeilvakantie! Gooi de trossen los, hijs de zeilen en zet koers naar de prachtige vaargebieden die Friesland rijk is.

Jachtverhuur in Lemmer met Bavaria en Beneteau zeiljachten

Jachtverhuur LemmerBij Enjoy Sailing in Lemmer hebben we een nieuwe, luxe Bavaria, Beneteau en Dehler zeiljachten in de haven liggen. Eenmaal aan boord treft u een complete luxe. Zo kunt u er koken in de ingebouwde keuken en heerlijk uitrusten in een van de slaapkamers op dikke matrassen. Stap in de ochtend lekker onder de douche en ga gezellig ontbijten op het dek. Ook is er de mogelijkheid om in de kajuit een filmpje op te zetten.

Kortom, genoeg om die vakantiekriebels de vrije loop te laten wanneer u bij onze jachtverhuur in Lemmer uw jacht uitkiest. Onze vloot bekijken kan ook alvast online.

7 redenen om een zeilboot te huren bij Enjoy Sailing

  • Uitstekend onderhouden compleet ingerichte Bavaria en Beneteau zeiljachten
  • Scherpe prijzen bij onze jachtverhuur in Lemmer
  • Gezellige haven met gratis parkeergelegenheid bij uw zeiljacht
  • Professioneel en klantvriendelijk
  • CWO-Zeilschool
  • Weinig ervaring met zeiljacht huren? U kunt vanaf 2 uur een instructeur inhuren
  • Ook erg geschikt voor bedrijfsuitjes!

Geen of weinig zeilervaring?

Zeilt u wel eens maar niet met een groot zeiljacht als die u in onze haven vindt? Of heeft u juist helemaal geen zeilervaring? Geen probleem. Vraag gewoon eens een GRATIS proefvaart aan en doe kennis en ervaring op. Meer informatie over ons en onze jachtverhuur in Friesland? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag meer.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties van Enjoy Sailing:

  • Hidden
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader