Lemmer 0514 - 568383
Zeeland 0166 - 654255
Prachtig zeilen

Jachtverhuur Friesland

Dagje zeilen of een leuke zeilvakantie in de planning? Stap dan aan boord van een van de luxe zeiljachten. U vindt onze jachtverhuur in Lemmer, Friesland, waar we beschikken over een eigen vloot nieuwe en zeer compleet uitgeruste zeiljachten. Een zeiljacht huren bij Enjoy Sailing betekent een goede, comfortabele start van uw zeilvakantie op de prachtige vaargebieden dat Friesland rijk is.

Jachtverhuur in Friesland met Bavaria en Beneteau zeiljachten

jachtverhuur Friesland - bav 33- achteropIn onze haven in het Friese Lemmer beschikken we over luxe Bavaria, Benetau en Dehler zeiljachten. Aan boord treft een complete luxe aan. Net alsof u thuiskomt. Maak de heerlijkste gerechten in de ingebouwde keuken, uitbuiken kan voor de tv en val in slaap de dikke matrassen terwijl het water tegen de romp van de boot klotst.

Ga na een heerlijke nachtrust uitgebreid douchen en op het dek lekker ontbijten met zonsopgang. Laat die vakantiekriebels de vrije loop wanneer u bij onze jachtverhuur in Friesland uw jacht uitkiest. Onze vloot bekijken kan ook alvast online.

7 redenen om een zeiljacht te huren bij Enjoy Sailing

  • Uitstekend onderhouden compleet ingerichte Bavaria en Beneteau zeiljachten
  • Scherpe prijzen bij onze jachtverhuur
  • Gezellige haven met gratis parkeergelegenheid bij uw zeiljacht
  • Professioneel en klantvriendelijk
  • CWO-Zeilschool
  • Weinig ervaring met zeiljacht huren? U kunt vanaf 2 uur een instructeur inhuren
  • Ook erg geschikt voor bedrijfsuitjes!

Geen zeilervaring?

Heeft u weinig of geen ervaring met zeiljachten als die u in onze haven vindt? Geen probleem. Vraag gewoon eens een GRATIS proefvaart aan en doe kennis en ervaring op. Meer informatie over ons en onze jachtverhuur in Friesland? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag meer.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties van Enjoy Sailing:

  • Hidden
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader