Lemmer 0514 - 568383
Zeeland 0166 - 654255
Prachtig zeilen

Zeilen in Friesland

Een dagje of langer even lekker uitwaaien op de Friese meren. Genietend van de natuur, de geur en geluid van het water om u heen. Stap aan boord van een van de luxe zeiljachten van Enjoy Sailing en kom gezellig zeilen in Friesland!

Zeilen in de mooiste vaargebieden van Friesland

jachthaven-lemmerFriesland is mooi, helemaal vanaf het water. Het is een echte waterprovincie met talrijke vaarroutes. U vindt onze compleet uitgeruste jachten in onze haven in het Friese Lemmer. Vanuit Lemmer bent u zo op het IJsselmeer. Ideaal voor liefhebbers van groot water. Tevens kunt u ook binnenzeilen in een van de oude Friese vissersplaatsen langs het IJsselmeer als Stavoren, Hindeloopen of Enkhuizen.

Of ga zeilen in op de prachtige meren die Friesland rijk is. De Friese meren lenen zich perfect voor schitterende zeiltochten en het bezoeken van historische stadjes en dorpjes als Sloten, Sneek, Balk en Heeg. Houd wel de waterkaart bij de hand, omdat het op de Friese meren niet overal diep genoeg is om met een kajuitzeiljacht te varen. Bekijk meer vaargebieden.

Kennis maken met zeilen bij Enjoy Sailing?

Enjoy Sailing verhuurt zeer goed onderhouden, nieuwe en schone zeiljachten vanuit Lemmer en Zeeland. Onze vloot bestaat uit Bavaria, Beneteau en Dufour zeiljachten. Heeft u geen ervaring met zeilen? Geen probleem! Vraag een gratis proefvaart aan en wij leren u de kneepjes van het vak. Neem voor meer informatie gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag meer.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties van Enjoy Sailing:

  • Hidden
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 301 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 301 recensies
js_loader