Lemmer 0514 - 568383
Zeeland 0166 - 654255
Prachtig zeilen

Bootverhuur

Water spat over de reling. De zon brandt op uw huid. Weggewuifd door de frisse wind die door uw haren waait. Wat een genot. Gecontroleerd draait u aan het stuurwiel. Zo tegen de golven in. Het idee van de ideale trip is er. Nu nog een zeilboot! Dus bent u op zoek naar een goede bootverhuur? Met een zeiljacht van Enjoy Sailing wordt het gegarandeerd een unieke ervaring!

Bootverhuur

Bootverhuur in Lemmer

Denkt u in Nederland aan varen? Dan denkt u aan Friesland. Grote meren. Kleine meren. Een breed scala aan grachten en kanalen. En dat in combinatie met de prachtige natuur. Er is altijd wel wat te zien. De bootverhuur van Enjoy Sailing is gevestigd in Lemmer. Vanuit de haven kunt u veel verschillende kanten op. Bezoek Hoorn, Urk of Lelystad na een tocht over het IJsselmeer. Trotseer de Waddenzee en bezoek één van de eilanden. Wilt u van de Friese natuur genieten? Vaar dan over de Friese Meren (de Fryske Marren) en bezoek historische stadjes zoals Sneek en Bolsward.

Varen in Zeeland

Wilt u de wateren rondom Zeeland verkennen? Dan vindt u onze bootverhuur in de havens van Sint-Annaland. Geniet met onze zeiljachten van de Nederlandse en Belgische kust. Vaar over de Oosterschelde. Ontdek het Grevelingenmeer. Of trek uw stoute schoenen aan en overwin de Noordzee. Vanuit onze haven in Sint-Annaland kunt u alle kanten op! Een perfect uitgangspunt voor een heerlijke zeilvakantie.

Bootverhuur bij Enjoy Sailing

Binnenkort de wateren rondom Friesland of Zeeland ontdekken? Denk dan eens aan de bootverhuur van Enjoy Sailing in Lemmer en Sint-Annaland. Met onze ruim 100 zeiljachten wordt uw vaartocht gegarandeerd een unieke beleving! Stuk voor stuk onberispelijk en brandschoon. Twijfelt u? Meld u dan meteen aan voor een gratis proefvaart! Liever eerst de fijne kneepjes van het vak leren? Bij onze zeilschool kunt u terecht voor opleidingen van een halve dag tot zeven dagen. Zo kunt u ontspannen het water op!

Boek nu uw zeiljacht

Met de wind in de haren glijdt u over de wateren van de Waddenzee. De Friese Meren. Of de Oosterschelde. Zonnebril op en het stuurwiel stevig vast. En de haven uit het zicht. Wilt u ook zo graag het water op met één van onze zeiljachten? Zoek nu uw ideale zeiljacht in Lemmer of Zeeland en boek! Heeft u een vraag? Bezoek dan onze veelgestelde vragen of stel hem via ons contactformulier. Wilt ons liever spreken? Bel dan 0514 – 568383 voor Lemmer. Of 06 – 50745560 voor Zeeland. Voor een onvergetelijke ervaring kiest u voor de bootverhuur van Enjoy Sailing!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties van Enjoy Sailing:

  • Hidden
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 301 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 301 recensies
js_loader