Lemmer 0514 - 568383
Zeeland 0166 - 654255
Prachtig zeilen

Vaargebied Sardinië

Onze Blue Eyes is gelegen in de haven van Marinella aan de Costa Smeralda.

De Costa Smeralda, genoemd naar zijn smaragdgroene wateren, in het noordoosten van Sardinië, is perfect als startpunt voor uw zeilvakantie! Slechts 30 minuten met de taxi vanaf de luchthaven van Olbia.

Als je hier vaart, kun je tijdens een weektrip niet alleen de hoogtepunten van de Costa Smeralda bezoeken, maar ook het eilandenrijk van de Maddalena-archipel en een deel van de noordkust van Sardinië. Vanuit de thuishaven van de Blue Eyes, richting het noorden. De wijd en zijd ruige kust biedt baaien voor iedereen. Buiten het hoogseizoen schommelen de prijzen op het normale Italiaanse niveau. Welke baaien bieden het meest ongerepte strand, de meest historische plek of gewoon de mooiste natuur? Te veel om in één week te bezoeken! Alleen in de Maddalena-archipel kun je vele dagen zeilen en elke nacht in een nieuwe ankerplaats slapen.

Van het noordelijkste punt van Maddalena naar Corsica is het slechts 6 zeemijlen. Het oversteken van de Straat van Bonifacio is een must! Een nacht daar doorbrengen in de prachtige haven van Bonifacio, een stadje op een klif, zal er één zijn die je nooit in je leven zult vergeten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties van Enjoy Sailing:

  • Hidden
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 297 recensies
js_loader